Tentang Kami

Profil Perusahaan

Yantai Bondhot Health Technology Co., Ltd. perenahna di ibukota emas Cina - Zhaoyuan, Provinsi Shandong, kota anu ngagaduhan pemandangan indah sareng transportasi anu merenah. Didirikeun taun 2012, luas produksi perusahaan ngalangkungan 27,000 méter pasagi. Aya langkung ti 200 padamel di perusahaan kalayan lokakarya produksi standar, pusat tés panilitian sareng pamekaran canggih, gudang panyimpenan profesional sareng gedong kantor modéren sareng komprehensif kalayan total investasi langkung ti 50 juta Yuan. Perusahaan utamina dina aktipitas sains sareng téknologi panilitian sareng pamekaran sareng promosi produk saniter.

ABOUT

Severice kami

Perusahaan nuturkeun prinsip "kabersihan, kanyamanan, sareng kapuasan". Konsép jasa canggih modéren parantos diwanohkeun sareng sistem CIS parantos dibawa sacara komprehensif, anu ngadopsi modél manajemén mérek sadaya-bérés ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa sareng ngenalkeun lini produksi otomatis canggih paling maju industri sareng modeu manajemén pikeun mastikeun produksi sareng kaluaran produk kualitas luhur.
Desain unik, kualitas unggul sareng jasa unggulan nyaéta ngungudag anu teu henti-henteuna perusahaan.

Produk Kami

Popok piaraan mérek Gigico perusahaan didamel tina lawon non-anyaman kualitas luhur, ngamungkinkeun penetrasi gancang sareng nyerep; bahan polimér nyerep super tambah pikeun lapisan jero tiasa pageuh ngonci cai; lapisan luar ngagunakeun mémbran tahan cai pe kualitas luhur gaduh kalenturan anu kuat sareng henteu gampang digorok ku piaraan; éta dihasilkeun ku garis servo servo otomatis-otomatis kalayan produksi sadidinten dugi ka 500,000 lembar.

Litter ucing mérek Gigico dihasilkeun di perusahaan kami henteu ngagaduhan bahan aditif sareng bahan kimia, kamampuan anu kuat dina nyerep cai sareng deodorisasi anu saé, henteu aya polusi debu ogé nangtoskeun kaséhatan piaraan ngalangkungan warna.
Salami sababaraha taun ka pengker, ngandelkeun kualitas produk anu stabil sareng jasa prosés bisnis profesional, perusahaan parantos netepkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng seueur mitra di Cina ogé anu di Jepang, Éropa sareng Amérika Serikat, Asia sareng Afrika, sareng anu sanésna, anu parantos nempatkeun landasan pikeun nohonan kabutuhan konsumén domestik sareng asing sacara épisién sareng gampang sareng ningkatkeun daya saing Internasional perusahaan.

exbition (2)

exbition (1)

exbition (4)

exbition (3)

Yantai Bondhot Health Technology Co., Ltd. ngabagéakeun babaturan ti sadaya lapisan masarakat pikeun sumping nganjang, masihan paréntah sareng gaduh negosiasi bisnis.

- Yantai Bondhot Health Technology Co., Ltd.