Kotoran ucing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tipe Barang: Debu gratis harga murah lingkungan ramah tahu ucing sampah
Tipe Produk Pangantenan: Ngabersihan Produk
Bahan utama: Tahu tahu atanapi serat tutuwuhan
Logo: Logo ngarobih
Fitur: Ramah Lingkungan, Di stock, nyerep super, gumulung,
Bahan aksésori: Kacang kopi, téh héjo, persik madu, karbon aktif
Ukuran: Panjangna: 10-30mm diaméterna: 2.0mm / 3.0mm
Pakét Batin: 6L atanapi 7L sareng 18L
Warna: Pink, Héjo, bodas
Kapadetan: 0,65 - 0,7g / ml
Seungitna: Asli, Téh Héjo, Persik Madu
Anggo: ucing

Perusahaan Bondhot aktipitas penjualan produk sampah ucing salami mangtaun-taun anu perenahna di Zhaoyuan, Cina.
Kami gaduh ranté suplai anu lengkep. Tim penjualan profesional kami didedikasikan pikeun ngalayanan konsumén global. Kami nyayogikeun produk propésional
solusi anu cocog numutkeun pamundut anjeun anu béda. Kami gaduh mérek sorangan sareng ogé nampi mérek palanggan OEM.
Naha anjeun milih produk anu aya ti katalog Bondhot atanapi peryogi bantosan pikeun ngaréka produk énggal, punten
ngahubungi tim penjualan sareng ngawartosan kami syarat pameseran anjeun. Kami tulus ngabagéakeun pembeli di seluruh dunya pikeun damel babarengan sareng kami.

Q1. Naha kotét Bondhot ucing aman pikeun ucing, jalma sareng lingkungan?
Leres. Sakumaha bungkusan urang nyatakeun, kotoran ucing mangrupikeun piaraan, jalma sareng planét ramah. Kami yakin kana kaamanan produk kami pikeun anjeun., Ucing anjeun sareng lingkungan. kotoran ucing aman pikeun jalma sareng piaraan sabab teu aya lebu kimia atanapi silika. Éta aman pikeun planét.

Q2. Naon bahan bahan Ucing Bondhot?
Litter ngandung tutuwuhan alami (Beancurd corn green-tea).

Q3. Naon MOQ anjeun (jumlah minimum order)?
Hiji wadah 20 kaki umum.

Q4. Naon istilah pamayaran di pabrik anjeun?
Upami anjeun ngan ukur mesen alit ka kami, tangtosna kami ogé tiasa damel kerjasama anu saé, urang nampi T / T 100% kanggo mesen.

Q5. Naon tanggal kiriman?
Biasana peryogi sakitar hiji dugi ka dua minggu kanggo ngarengsekeun hiji wadah, tapi kadang-kadang tiasa langkung gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali