keusik ucing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kaunggulan:
Perlindungan lingkungan, pemanfaatan limbah, tiasa siram wc sacara langsung. Teu aya lebu, teu aya racun, henteu ngabahayakeun ucing ka jalma. Condensable, gampang pikeun ngabersihan. Bahan-bahan alami, rasa kacang, sareng sababaraha rupi-rupi turunan (kalebet tahu ubar keusik tradisional Tiongkok, keusik robih tahu, keusik inti pinus tahu, keusik inti jagong tahu), raoseun, dicelup, bebas arang, sareng bebas debu. Jamban tiasa disiram langsung, sareng éta ogé merenah pikeun kaluar sareng bersih. Numutkeun ukuran ucingna, éta tiasa digentos ku 12 dinten, 7 dinten, sareng 5 dinten. Disarankeun upami anjeun ngasuh ucing murni, jenis anu lemah lambung (gampang diare) kedah nganggo jinis anu aglomerasi. Ucing leres-leres henteu kunanaon upami tuangeun. Okara tiasa didahar (tapi pilih pabrik tanpa bahan tambahan industri). Cocog pisan pikeun ucing saatos operasi sareng anak ucing sateuacan umur satengah taun.

Q1: Naon MOQ anjeun?
A: Biasana 13Tons (20ft) dipénta salaku jumlah minimum order. 1Tons bakal ditampi, tapi ku harga anu langkung luhur. Ambu anu bénten-bénten tiasa dicampur kana hiji wadah.

Q2: Naha anjeun nawiskeun sampel gratis?
A: Leres. Kami tiasa nawiskeun sampel gratis, tapi biaya kurir kedah dibayar ku anjeun.

Q3: Naon ukuran paket Populer anjeun?
A: 6L (2.5KGS) / kantong plastik, 8 kantong / CTN. Syarat khusus anjeun ditampi.

Q4: Dupi abdi tiasa ngalakukeun OEM?
A: Leres. Kami gaduh pabrik sampah sareng pabrik kantong urang nyalira kalayan desainer kantong profesional. Urang tiasa ngahasilkeun kotoran ucing sareng kantong bungkus sakumaha sarat anjeun.

Q5: Kumaha upami waktos Anjog?
A: Kanggo kantong bungkus anu parantos aya, 1 minggu kanggo hiji wadah 20ft (13Tons). Pikeun mérek OEM Anyar, dibutuhkeun 3 minggu pikeun ngahasilkeun kantong énggal, sareng total waktos ngarah nyaéta 4 minggu. Pikeun mérek OEM anu teras-terasan, waktos anu janten waktos janten 1-2 minggu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali