Popok piaraan tiasa dipakai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Yantai Bondhot Health Technology Co., Ltd. nyaéta Industri Terpadu & Perdagangan Perusahaan fokus kana produk kabersihan anu aya di Yantai Shandong Cina, Kalayan pabrik modéren, alat-alat canggih & pangalaman Profesional ti saprak 2016, Pabrik kami nyayogikeun Pad Pad Piaraan kalayan kualitas anu unggul.

Kaunggulan urang:
1. kualitas luhur:
Bahan Merek Terkenal: Bahan baku kelas munggaran anu loba diimpor ti nagara deungeun - Sumitomo SAP ti Jepang, pulp Fluff ti USA sareng sajabana…
2. Equipemen maju:Garis Produksi kami dilengkepan ku fasilitas sateuacanna, tiasa mastikeun kapasitas pinuh.
3. Pangalaman OEM & ODM:
kalayan langkung 5 taun pangalaman dina produk Hygine, Pabrik kami fokus kana detil pikeun nyayogikeun kualitas luhur pikeun produk perawatan kaséhatan mérek terkenal. Tim R&D kami tetep ngembangkeun produk ramah lingkungan anu anyar. Produk sayogi dina sababaraha panjang, desain, pola, quliaty sareng anu sanés spésifikasi patali pikeun minuhan kabutuhan sadaya klien. Yantai Bondhot taat kana filsafat bisnis "jalma dumasar kana kaikhlasan, industri fokus kana rajin", komitmen pikeun nyayogikeun palanggan di jero negeri sareng luar negeri kalayan produk anu saé sareng kualitas saé. Ngabagéakeun palanggan di jero negeri sareng luar negeri pikeun nganjang sareng ngadukung kami. Hayu urang kerjasama sacara tulus, sareng ngadamel sabab anu hébat babarengan.

Spésifikasi

barang nilai
Jenis Produk Pelatihan Piaraan
Tipe Barang Anu sanésna
Anu Mésér Komérsial Balanja TV, Pasar Super
Usum Unggal dinten
Bahan Pilem pe
Bubur
SAP
lawon non-anyaman
Tipe Produk Latihan Pamakéan Produk Pelatihan
Aplikasi Anjing
Fitur Berkelanjutan, Simpenan
Tempat Asalna Cina
Shandong
Ngaran mérek Bondhot
Jumlah Modél 001
Ngaran Produk Sato Piaraan
Fungsi Bantalan latihan piaraan
Pakét Pamundut Palanggan
Pamakéan Anjing Ucing Pee Pad
OEM & ODM Ditampi
Kecap konci Bantalan Pelatihan Piaraan
Nami anak anjing Pee Pad
Sertipikat ISO
Ngepak Kotak Khusus
MOQ 10000 pcs

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali