Litter ucing alami

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana sampah ucing Tofu tibatan jinis litter anu sanés nyaéta
● Aman- éta dihasilkeun tina produk alami anu ngajadikeun éta henteu bahaya upami didahar ku ingon-ingon.
● Lemes Toél-Didamel tina résidu curd buncis alami sareng aci jagong kalayan tékstur Ultra-lemes anu nampung licik kalayan paws sénsitip.
● Debu Gratis-Éta ngabantosan ngajaga saluran pernapasan piaraan kalayan komponén debu na anu nol.
● Super Absorbency and Deodorization- Éta gancang nyerep kiih ucing sareng nétralisasi bau anu kuat dina kontak.
● Pembuangan Gampang- Gumpalan tiasa disiramkeun sareng biodegradable sareng gampang dibuang kana jamban atanapi kebon salaku pupuk.
● scooping gampang- Éta ngajadikeun henteu-iteuk gumpalan padet anu gampang dicabut.
● Ramah lingkungan- ngahasilkeun bau anu saé sanajan kiih ucing sareng nyéépkeun lingkungan anu ramah lingkungan.
● Kurang lagu, jaga bumi tetep bersih
Litter ucing tahu-grade dahareun didamel tina kécap alami sareng didamel ku ngagunakeun téknologi canggih sareng garing, ramah lingkungan, teu ngagaduhan bahan kimia, sareng nyegah halangan gastrointestinal nalika ucing anjeun ngelek.
Kualitas anti nyukcruk ngajantenkeun gampang dibersihkeun! Tong sampah ucing mangrupikeun partikel anu diturunkeun tutuwuhan kalayan non-stick sareng formula solidifikasi khusus anu ngabantosan nyiptakeun gumpalan anu langkung alit sareng padet sahingga gampang dicandak. Pamilik ucing ogé bakal perhatoskeun kirang nyukcruk sareng Ucing bakal ngaraosan tékstur anu lemes-lemes anu langkung raoseun pikeun paws sénsitip na.
Éta mangrupikeun salah sahiji litters ucing anu paling dipikaresep kusabab komponén anu ramah lingkungan sapertos curd bean & tepung jagong. Digabungkeun sareng perekat sayuran sareng deodorant teras dibentuk janten keusik kolom. Beda sareng liat liat atanapi silika, sampah ucing tahu mangrupakeun 100% biodegradable anu hartosna aman pikeun siram kana wc atanapi dianggo salaku pupuk kebon.
Anjeun sareng ucing kakeunaan ngambekan partikel lebu tina serat liat, sareng naon anu langkung parah? Ucing anjeun ogé tuang nalika aranjeunna ngabersihkeun paparanana sareng ngabagi ciuman sareng anjeun! Beda sareng liat liat atanapi silika, sampah ucing Tahu Sumedang didamel ku 100% dreg kacang alam (hasil sampeu tina tahu). Éta henteu ngan ukur Bébas Bahan Kimia, tapi ogé ngagaduhan Kontrol Bau anu teu kaéléhkeun. Ngalenyepan cikiih sareng ngagaringkeun runtah padet pikeun 5x kontrol bau anu langkung saé tibatan gumpalan serat liat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali