Bantalan kencing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

ENAM komposisi Lapisan:
1st: lawon Non-anyaman;
Ka-2: Kertas tisu luhur;
3: USA impor Pulp pulp: Pulp fluff diimpor ti USA,
asalna ti Amérika Kalér
4: Polimér super nyerep: nyerep sareng ngonci cairan. ngarobah cairan kana gél;
5: Kertas jaringan;
6: Film handap PE: buktina bocor sareng liner pe tahan cai pikeun nyingkahan cairan pikeun nembus kana lantai;

Ukuran populér aya
Pasar Aisa Wétan Kidul S: 45x33cm, M: 60x45cm, L: 60x90cm;
Jepang Makret 44x32cm, 60x44cm, 60x90cm;
Pasar Koréa Kidul 40x50cm, 60x75cm
Pasar Amérika 21x21 inci, 22x22 inci, 23x23 inci, 24x24 inci; 27.5 × 35.8 inci
Pasar Éropa 60x60cm, 60x90cm;
Brazil 60x80cm
Anu sanésna Salaku sarat klién.

1. Upami anjeun hoyong ngembangkeun produk ieu dina labél swasta anjeun, kami bakal nyayogikeun die-cut (garis cutter) pikeun rujukan desainer anjeun boh dina kantong sareng kotak. Anjeun bakal nyayogikeun paket grapik sakali sayogi, urang bakal ngadamel vérsi percetakan kanggo konfirmasi anjeun. Sareng produksi bungkus énggal bakal dilanjutkeun saatos persetujuan anjeun.
2. Paket kami anu sayogi:
Sedengkeun biaya pamekaran label wasta rada luhur sakedik kusabab biaya percetakan piring sareng percetakan MOQ. Janten upami labél swasta henteu diperyogikeun, kami hoyong nyarankeun mérek sareng bungkus anu sayogi pikeun rujukan anjeun.
3. Kantong jelas + kartu / stiker warna, pikeun jenis ieu, anjeun tiasa nyetak LOGO anjeun dina kartu / stiker.
4. kotak warna. Upami bungkusan diitung langkung ti 100 pcs, kotak warna mangrupikeun pilihan anu langkung saé. Kotak warna teu ngagaduhan biaya pelat percetakan tapi MOQ nyaéta 2000 pcs.
Paket luar nyaéta kraft-color double corrugated cartonated anu bakal ngajalankeun drop- test sateuacan pangiriman. Kotak karton lumayan awét, Kualitas dipastikeun pikeun pengiriman laut sareng neundeun
6. Tanggal épéktasi produk nyaéta 3 taun.
7. istilah pamayaran:
30% T / T salaku titipan, sésana 70% ngalawan salinan B / L.
8. Naon anu saatos penjualan, pengembalian sareng kabijakan jaminan?
Tanggapan anjeun pikeun produk kami bakal diapresiasi pisan. Anjeun tiasa ngahubungan layanan palanggan kami pikeun patarosan. Kami gaduh manajemén kontrol kualitas anu ketat pre-, on- sareng saatos produksi. Sadaya kakurangan anu timbul kedah ditangtukeun ku standar industri sareng kedah dibéréskeun ku negosiasi anu ramah. Kami bakal nganalisis alesan sareng ngerjakeun solusi pikeun nyumponan pamundut anjeun
9. Naon modalitas kiriman, port asal sareng standar waktos ngarah
Produk kami dikirimkeun ku angkutan laut pikeun FCL / LCL.
Pelabuhan asal nyaéta Qingdao, Cina, janten cutatan kami ogé dumasar kana FOB Qingdao.
Standar waktos ngarah nyaéta 30 dinten saatos nampi resi. (pikeun produksi, teu kalebet waktos transportasi)
10. Kapasitas produksi:
Ayeuna, urang gaduh tilu jalur produksi sareng kapasitas produksi kami langkung ti 80 peti / bulan, kami bakal nambihan hiji jalur produksi berkecepatan tinggi sareng kapasitas produksi bakal ngahontal 100 peti dina taun 2020
11. waktos kalungguhan:
Kanggo urutan anu munggaran, waktos pamimpinna sakitar 45 dinten kumargi konfirmasi karya seni paket sareng paket anu anyar dicitak, sareng waktos pangiriman pesenan ieu bakal aya dina 30 dinten.

FAQ:
Q1. Naha anjeun parantos dikirim ka nagara mana waé sateuacanna?
A: Leres, pasar utama Bondot aya di Amérika Serikat, sareng kami ogé parantos ngekspor ka Australia, Inggris sareng nagara-nagara Eurpean anu sanés sateuacanna.

Q2. Sabaraha lami pabrik anjeun damel bisnis anjeun?
A: Pabrik kami ngamimitian produksi pikeun piaraan saprak 2016, éta parantos ampir 5 taun pangalaman, kami ditandatanganan sareng Globalso pikeun ngagedéan bisnis urang.

Q3. Naha anjeun ngagaduhan produk dina saham? Naha anjeun ngadukung ODM?
A: Kami ngagaduhan taneman suplai piaraan dina stok sareng siap dikirim iraha waé. Anjeun tiasa naroskeun daptar saham kami pikeun rujukan anjeun. Kami ngadukung ODM sareng OEM.

Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto produk pikeun pamariksaan kami atanapi tés sateuacan rundingan salajengna?
A: Leres, pikeun mastikeun anjeun tiasa ngagedéan bisnis di daérah anjeun wilujeng sumping pikeun mesen sampel gratis pikeun produk pikeun anjeun
rujukan. Anjeun ngan kedah mayar biaya pengiriman pikeun sadaya sampel.

Q5. Kumaha anjeun ngajamin kauntungan kami upami kuring badé mesen?
A: Palanggan disarankeun pikeun mesen saatos anjeun mariksa bantalan sampeu kami, pikeun ngajamin sisi manpaat saloba mungkin, ogé anjeun disambut pikeun mariksa pabrik urang iraha waé sareng ngaraos luncat naroskeun patarosan pikeun penjualan kami.

Q6. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?
Dina 24 jam saatos kami nampi patarosan.

Q7. Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun conto?
Saatos anjeun mayar biaya sampel sareng ngirim kami file anu dikonfirmasi. Sampel bakal siap dikintunkeun dina 7 ~ 10 dinten. Sampel na bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan express sareng sumping dina 3-5 dinten. Anjeun tiasa nganggo akun anu jelas atanapi bales deui kami upami anjeun teu gaduh akun

Q8. Syarat pamayaran?
Deposit 1,30% TT, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman
2,30% titipan TT, kasaimbangan B / L
3,100% TT sateuacanna

Q9. Naha urang tiasa kéngingkeun dukungan upami urang gaduh posisi pasar nyalira?
Pls wartosan kami ngeunaan akal anjeun ngeunaan paménta pasar anjeun, kami bakal ngabahas sareng ngajukeun saran anu mangpaat pikeun anjeun. Pikeun milarian solusi anu pangsaéna pikeun anjeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali