Popok piaraan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Salaku salah sahiji popok sekali pakai internasional sareng pabrik jaringan, urang gaduh kamampuan nganteurkeun produk anu hadé ka anjeun, sapertos Amérika Kalér, Éropa, Amérika Tengah sareng Amérika Kidul, Australia, Jepang, daérah Asia Pasipik, sareng sanés OEM sareng ODM sadayana raoseun disambut. Tim kuat kami siap nawiskeun desain aslina sareng saran.

Kapasitas urang sahenteuna 60,000 ton per taun. Di dieu urang ngagaduhan sumber daya bahan, pagawé terampil, téknologi sareng ranté industri dewasa. Pelabuhan Qingdao sareng Lianyungang sadayana caket ka kami, transportasi bakal langkung merenah.

Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun konsumén di sakumna dunya!

Popok piaraan, mangrupikeun salah sahiji bahan nyerep, utamina didamel tina katun bubur sareng nyerep polimér, digunakeun pikeun nyerep ékskrét piaraan, tingkat nyerep cai tiasa ngahontal puluhan volume sorangan, nyerep cai tiasa dilegaan janten bentuk jelly, henteu aya kabocoran, henteu caket leungeun. A embouchure khusus dina permukaan popok bakal gancang solokan cairanana. Éta ngandung agén antibakteri canggih, anu tiasa nguraikeun sareng ngaleungitkeun bau kanggo waktos anu lami.

Panjelasan Produk
Bantalan latihan anak anjing anu tiasa diserep tinggi
Bahan: 3G SAP (Super Absorbent Polymer)
Ukuran Produk: 60cm x 60 cm
33 * 45 cm , 45 * 60cm , 60 * 90cm
Pakét: 50 pcs dipak dina polybag nganggo kartu warna, 400 pcs dina karton.
Diménsi karton: 62 * 42 * 42 cm

Fitur:
1) lawon non-anyaman lemes kualitas luhur.
2) 6 lapisan panyalindungan.
3) Perlindungan baktéri
4) Panutup tahan cimata.
5) Jaringan super nyerep
6) nétral bau
7) Seungit pikeun mikat piaraan
8) Dipasang ku stripe perekat mesék gampang
9) Gampang miceun
10) Ngadamel 3g of Super Absorbent Polymer (diimpor ti Jepang)
11) impor bulu ti Amérika Serikat

Ukuranna numutkeun kabutuhan pelanggan
Warna standar salaku gambar, atanapi numutkeun nomer warna PMS nasabah
Moq  10000 Potongan / potongan, 900000 Potongan / potongan per Bulan
Waktos pangiriman  35 dinten saatos nampi deposit 30%.
Nganteurkeun Sarat FOB, CFR, CIF; Lianyungang, Qingdao, Cina (Daratan)
Pakét Kantong poli, teras diekspor karton standar.
Desain Desain palanggan wilujeng sumping
 Pamayaran T / T
Saatos Penjualan Eupan Balik ka Inspirer Piaraan, ngeunaan Kualitas, Palayanan, Eupan Balik Pasar & Saran. Sareng urang tiasa langkung pikeun anjeun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali