Tutuwuhan kotoran ucing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tauhu ucing Litter didamel ku bahan kelas bahan kadaharan, dreg kacang salaku bahan utami, dicampur sareng aci jagong, dibentuk kana kolom, kirang lacak sareng raos anu saé pikeun piaraan.
Éta rasa anu bersih pikeun deodorisasi anu saé, henteu-racun, teu aya lebu, nyerep gancang, gumpalan langkung gancang sareng langkung keras, dicedok sareng disiram kana jamban sareng leyur dina waktos 15 detik, teu aya damel pikeun miceun sampah. Jinis sampah ucing ramah lingkungan paling anyar ayeuna.

Ngaran Produk Pabrikan Kedelai Sitter Cat Eco-friendlyTofu Kitty Litter Multi Ambu Asli, Apple, Lemon, Lavender, Green Tea atanapi Customized
Merek OEM Bahan utama Résidu kacang polong, tipung kedelé, Tepung jagong, permén karét
Pamakéan Ucing Toliet Wangunna Granule & Padet & Colimnar & Strip
Diameter 2mm Panjangna 4-12 mm
Tés SGS Teu aya Formaldehida & Aspergillus Flavus & Baktéri & Logam Heavy Dideteksi, Diuji Lisan Non-Racun Fitur Scooping Gampang, Agglomerasi Gancang, Biodegradable Pengetahuan Alam, Flushable, Hypoallergenic, Ultra Bau Control
Kapadetan 0,65 - 0,7g / ml Ngalenyepan Cai > 600%
Résistansi Ditahan (g) > 400g Tempat Asalna Propinsi Shandong, Cina
Aditif sintétik Henteu Kalebet Bahan kimia Henteu Kalebet
Kauntungannana Kacida nyerepna, Super Deodorisasi Kotak Litter Ucing ditangtoskeun Lapisan Single Cat Litter box
Waktos pangiriman 15 dinten kanggo Brand Kami; 20 ~ 30 dinten kanggo OEM & ODM Kodeu HS 23031000
Jenis Kantong 6L atanapi 7L sareng 18L atanapi ngarobih Pakét Kantong + Batin Boks + Master karton

hgfdjhgf (1)
hgfdjhgf (2)
hgfdjhgf (3)
hgfdjhgf (4)
hgfdjhgf (5)

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik langsung sareng urang tiasa ngekspor ku nyalira.

P2: Naon kaunggulan anjeun?
A: Kami gaduh seueur pangalaman ngekspor; Produk kualitas luhur; Bahan ramah lingkungan sareng lingkungan; Harga pabrik anu kalapa; Mékanisme cek kualitas ketat; Ladenan saurna jualeun.

Q3: Naha kuring tiasa kéngingkeun conto, sareng gratis?
A: Biaya sampel bakal dibalikeun ka anjeun nalika anjeun mesen ageung.

Q4: Naha jumlah minimum sareng waktos lead sampel tiasa disawalakeun?
A: Leres. Kuantitas di handap MOQ handap tiasa disawalakeun dina kaayaan anu tangtu; Urang ogé panginten peryogi waktos nuju langkung lami pikeun conto khusus. Punten wartosan kami spésifikasi sareng masalah anjeun, sareng kami bakal nyobaan solusi anu cocog.

Q5: Naon metode pengiriman barang?
A: Numutkeun ka kabutuhan anjeun, panyadia jasa pengiriman barang anu béda tiasa dipilih, sapertos FEDEX, DHL, TNT sareng sajabana; ku hawa atanapi laut. Biaya pengiriman gumantung kana rute pengiriman, beurat produk sareng volume, sareng lokasi daérah anjeun. Saatos nganteurkeun barang, kami bakal ngintunkeun anjeun nomer pelacak langsung, sahingga anjeun tiasa ngalacak barang anjeun dina waktosna.

P6: Naon waktosna waktosna?
A: barang-barang kami biasana dikirim dina 7-14 dinten. Reureuh tiasa kajantenan kusabab kaayaan anu teu disangka-sangka.

Q7: Naon metode pamayaran?
A: Kami ngadukung metode pembayaran anu fleksibel, langkung saé ku T / T.

Q8: Naha urang tiasa nyetak mérek atanapi logo urang sorangan dina produk anjeun?
A: Leres pisan. Éta bakal janten pelesir urang janten pabrik ODM sareng OEM pilihan anjeun di Cina.

Q9: Naha sababaraha barang ngagaduhan bénten antara poto halaman wéb sareng barang-barang praktis?
A: Kusabab béda cahaya sareng panyungsi dina layar, poto ngan ukur pikeun rujukan. Diantara angkatan anu béda, matéri ogé tiasa janten sakedik béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali