Bantalan anak anjing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bantalan sampurna pikeun Pelatihan Potty
Pasihan anak anjing anjeun kasempetan pangsaéna pikeun kasuksesan nalika ngeunaan latihan pot. Bantalan latihan piaraan nawiskeun performa anu unggul sareng genah anu dipercaya janten anjing alit anu pikaresepeun diajar gancang.
Salaku tambahan pikeun ngalatih anak anjing, bantalan ogé dianggo saé pikeun ngabantosan anjing anu gering atanapi sepuh, ngajantenkeun anjing langkung raoseun dina waktos transportasi, atanapi nawiskeun alternatif pikeun anjing tanpa aksés luar ruangan anu pas.

Diménsi
Seueur ukuranana tiasa dianggo: Ukuran anu paling populér nyaéta 22x22 inci, 22x23 inci
Urang tiasa ngalakukeun seueur ukuran sakumaha syarat klien.

Desain Bukti Bocor 5Layer
Masing-masing pad hadir sareng lima lapisan pikeun mastikeun kinerja buktina bocor. Lapisan luhur antibakteri nawiskeun permukaan quilted anu garing gancang anu ngonci dina kabaseuhan, ngendalikeun bau, sareng nyegah pelacak. Lapisan lonjakan ngajaga cairan ngalir dina arah anu leres, sedengkeun inti sapertos bolu nyayogikeun maksimum sareng ngajantenkeun cairan kana gél saat dihubungi. Dua lapisan terakhir latihan kabinét piaraan ngabuktikeun lapisan ngonci sareng lapisan palastik pelindung – jaga lantai aman tina karusakan.

Diwangun-Di pikaresepeun pikeun Hasil Langkung gancang
Dirarancang khusus kalayan daya tarik anu dipasang, anjing ditarik kana pad nalika alam nelepon, anu hartosna latihan potty langkung gancang sareng langkung suksés pikeun anak anjing anjeun. Kantun milih kamana waé anjing anjeun badé angkat, béréskeun alas éta, teras tempatkeun kana lantai sareng sisi palastikna ka handap.
Unggal alas palatihan piaraan nawiskeun bantosan anu merenah pikeun anjing anjeun sareng katenangan pikeun anjeun. Sakali dipaké, desain nyerep bantalan sareng liner kabocoran-buktina ngabersihan bersih sakedap. Kantun tuang bantalan, sareng iklas anu énggal.

Tip pikeun Latihan
Bantosan anjeun kenalkeun anak anjing anjeun ku bantalan ku nempatkeun anjeunna dina bantalan sababaraha kali salami siang. Nalika anak anjing hasil ngempelkeun pot dina bantalan, langsung hadiah ku pujian lisan sareng perawatan khusus, teras gentoskeun bantalan anu tilas ku anu seger. Upami anak anjing anjeun ngaleungitkeun tempat sanésna, hipu nempatkeun anjeunna deui dina alas pad salaku dorongan, teras nganggo penguatan positip (henteu pernah négatip). Kanggo hasil anu pangsaéna, kurungkeun anak anjing anjeun ka rohangan anu langkung alit pikeun ngamimitian, sapertos dapur atanapi kamar mandi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali