Bantalan labuh anjing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk
Ngalatih piaraan anjeun kalayan gampang nganggo Bantalan Pelatihan Piaraan Super nyerep kalayan Home Shield. Nampilkeun téknologi tameng bumi khusus anu ngajantenkeun cairan kana gél saat dihubungi, buktina kabocoran sareng bantalan latihan bau ieu ngajaga karusuhan ingon-ingon anjeun ti bumi anjeun.

Ngalenyepan cikiih sareng ngajantenkeun janten gél pikeun beberesih gratis.
Bungkus tina 100
Diménsi: 23 "x 24"
Garing garing
Perlindungan bau
Non-Woven, Pe Film, Fluff Pulp, Sap, Tisu Kertas

Pelatihan Pelatihan Sato Piaraan bakal ngabantosan anjeun pikeun mopohokeun kana koran, anu bau sareng koran citak baseuh dilacak di sapanjang imah! Bantalan anu dirarancang khusus ieu parantos nutup sisi kanggo ngablokir cairan tina lebet kana lantai. Bantalan latihan 5 lapisan ieu ngagaduhan lambaran handap poliétilén bocor-buktina pikeun ngabantosan ngalatih anjing anjeun kumaha badé ka kamar mandi dina rohangan anu pas.
Bantalan karéta parantos nutup sisi pikeun ngabantosan cairan tina lebet kana lantai
Bubur kandel & polimér "sandwich" anu langsung nyerep dugi ka qt. tina cairan
Bantalan latihan 5 lapisan nampilkeun lambaran handap poliétilén bocor-buktina pikeun ngalatih anjing anjeun leres

Spésifikasi

Spésifikasi

Katerangan

Merek Ngalangkungan deui
Beurat produk 8,16 pon
Panjang produk 23 di.
Ukuran breed Sedeng
Kasaluyuan Piaraan alit
Negara asal Diimpor
Tahap Kahirupan 0-5
Bahan Non-Woven, Pe Film, Fluff Pulp, Sap, Tisu Kertas
Jumlah Paket 100
Ukuran Piaraan Sadaya ukuran
Tipe Piaraan Anjing
Jangkungna produk 3mm
Jumlah Bagian Pabrikan P-100PK

Q1. Naha perusahaan anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén profésional bantalan latihan anak anjing langkung 9 taun;

Q2. Naon sertifikasi anjeun gaduh?
Pabrik urang disahkeun ku BV, BSCI, urang ogé ngagaduhan sertipikat ISO 9001; Sertipikat SGS;

Q3. MOQ & urutan sidang
Jumlah urutan minimum: 40'HC dicampur sareng barang anu béda-béda) 2000pack / item
Pikeun 20GP, hiji tulisan ditampi. Negotiable

Q4. Kawijakan sampel
Sampel gratis sayogi pikeun diuji kalayan biaya pengiriman dikoleksi.
Sampel gratis 5-10 pcs tiasa dikirim pikeun rujukan anjeun kalayan biaya pengiriman anu dikumpulkeun.

GHJHG (1) GHJHG (2) GHJHG (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali