tahu ucing sampah

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Cina ngadamel sampah ucing tahu anu tiasa dibakar:

Bahan Utama Tahu tahu atanapi serat tutuwuhan
Bahan aksésori buncis kopi, green tea, peach madu, karbon aktif
Ukuranna Panjangna: 10-30mm diaméterna: 3.0mm
Ngalenyepan ≥400%
Laju lebu <5%
Pakét Batin 6L atanapi 7L sareng 18L
Ngamuat detil 1 Kalayan palét
2 Tanpa palét
MOQ 9Ton atanapi 12Tons
Logo ngaropea
Warna Héjo atanapi khusus
Merek Urang tiasa accpet OEM

Kauntungannana Ucing Tauhu Ucing
Didamel ku sadayana Tahu Sumedang alami tanpa bahan kimia
Ngadalikeun bau endah
Pohara lemah lembut dina paws ucing Anjeun
99% Debu Gratis
Gampang scoop
Gumpalan Gancang
Super Lightweight
Flushable sareng gampang miceun
Henteu Ngalacak
Tong sampah ucing mangrupikeun sarimbit ucing premium anu énggal. Butuh gangguan sareng dampak lingkungan anu ngabahayakeun tina perawatan anak kucing! Litter ucing tahu didamel sadayana tina pepelakan didaur, sareng ngalaksanakeun 2-3x langkung saé tibatan liat atanapi litter kristal dina nyerep sareng kontrol bau.

Sehat sareng aman. Abosorption luar biasa sareng kontrol bau. Ieu mangrupikeun sababaraha prestasi anu luar biasa anu tiasa dilakukeun ku Nurture Pro Tofu Cat Litter! Sareng kusabab formula kami henteu ngandung bahan tambahan sintétik, bahan kimia, liat atanapi parfum atanapi parfum tambahan, anjeun tiasa sésana gampang terang yén ucing anjeun moal dirugikeun ku cara naon waé!

Mangpaat anu ucing boh manusa tiasa langsung ningali sareng ngaraosan
Kalayan pormula anu didamel ku tahu alam sareng 99% bahan-bahan biodegradable bébas lebu, ngalaman kauntungan anu langkung ageung pisan nalika terang yén anjeun sareng ucing anjeun moal kapangaruhan ku masalah pernapasan sareng sagala litter ucing anu dipaké tiasa gampang dibuang!
Lebu bébas, gumpalan, sareng siram. Dijieunna tina 100% bahan alami, TofuKitty ampir bébas debu, gumpalan dina detik, nyerep kalembaban 3x langkung saé tibatan liat sareng 2x langkung saé tibatan sampah kristal, sareng 100% tiasa dibiruyungan. Teu aya lacak sareng teu aya lebu. Siram sareng bérés!

Pitunjuk 3 léngkah pikeun nyegerkeun kotak kotakan ucing anjeun
Step1: Eusian baki sampah bersih kalayan hiji dugi ka dua inci (2 - 5 cm) Nurture Pro Tofu Cat Litter
Step2:Cabut gumpalan sareng buang sacara tanggung jawab. Catet yén Nurture Pro Tofu Cat Litter nyaéta biodegradable sareng tiasa disiram dina jumlah sakedik
Step3: Tambih deui Nurture Pro Tofu Cat Litter pikeun nyegerkeun kotak sampah anjeun saatos unggal miceun runtah.
Disarankeun pikeun ngajaga sahenteuna dua inci (5 cm) sampah sepanjang waktos.
Bakul sampah sadayana kosong pikeun sampah ucing seger sabulan sakali.

about (1)

about (3)about (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali